unexpected error in raid battle

Discussion in 'Raid' started by S4NG, Jun 4, 2015.

  1. S4NG

    S4NG Level 7

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    4
    i keep getting unexpected errors when i was choosing friends when i was going to play with my friends in raid battle. while playing with strangers, it has no errors in it. what happened?
     
  2. DrKoala

    DrKoala Level 32

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    1,579
    Likes Received:
    459
    Yeah Gumi broke everything with friends. Last log in time, adding friends, etc.

    Try selecting your friend help before your friends join the room. This works for me so you can try it.
     
  3. S4NG

    S4NG Level 7

    Joined:
    Feb 23, 2015
    Messages:
    19
    Likes Received:
    4
    i tried that by opening a room and select a friend. then when it works, i return back to my friend's room and get the same exact "an"expected error

    is this predetermined by gimu or something?
     
  4. DrKoala

    DrKoala Level 32

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    1,579
    Likes Received:
    459
    Try making the room yourself and having your friend join. At this point I just try random stuff till it works.
     
  5. billnye69

    billnye69 Level 44

    Joined:
    Apr 6, 2014
    Messages:
    2,546
    Likes Received:
    2,192
    Location:
    Ontario, Canada
    I haven't played raid since the client update. I keep getting stuck in a specific spot on the raid map and can never move from it no matter what.
     
    Tonberry likes this.
  6. HPX

    HPX Moderator

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    9,453
    Likes Received:
    41,005
    Location:
    VA, USA
    Medals:
    If you make the room and a friend enters then they can't pick a friend
     
    S4NG, billnye69 and Tonberry like this.
  7. DrKoala

    DrKoala Level 32

    Joined:
    Aug 25, 2014
    Messages:
    1,579
    Likes Received:
    459
    Yeah my bad. That's what I meant. That he should make the room. Select the friend help. Then his friends can join after.
     
    billnye69 and HPX like this.
  8. Tonberry

    Tonberry Level 31

    Joined:
    May 24, 2014
    Messages:
    510
    Likes Received:
    1,240
    What HPX means is that due to this glitch if you make a room and friends join, they will get the unexpected error when they try to select their friends.
     
    billnye69 and HPX like this.
  9. HPX

    HPX Moderator

    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    9,453
    Likes Received:
    41,005
    Location:
    VA, USA
    Medals:
    Yea this ^
     
    Tonberry and billnye69 like this.
  10. Lillian Rose

    Lillian Rose Level 26

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    836
    Likes Received:
    485
    Location:
    Philippines
    Is anyone else getting unable to retrieve room info when trying to create a room?
     
  11. ChaosX6

    ChaosX6 Level 15

    Joined:
    Aug 7, 2014
    Messages:
    311
    Likes Received:
    40
    I keep getting this error as well, happened after I got RC2.
     
  12. Lillian Rose

    Lillian Rose Level 26

    Joined:
    May 13, 2014
    Messages:
    836
    Likes Received:
    485
    Location:
    Philippines
    Sigh havent done any raid for 5days now because of thsi stupid error
     
  13. ChaosX6

    ChaosX6 Level 15

    Joined:
    Aug 7, 2014
    Messages:
    311
    Likes Received:
    40
    edit:Turns I skipped the bugged quest w/o realizing it. It was RC2M4. I still can't play it.
     
    Last edited: Jun 12, 2015

Share This Page